Čo máme nového?

08.10.2011 00:00

08.10.2011

Po dlhej dobe sme tu znova. Pridala som nové sekcie a to VÝCHOVNÉ CENTRUM PRE FRETKY  a rozšírila som stránku ÚTULOK. Snáď sa už pomaly dostanem aj k tomu aby som stránku dorobila tak ako treba. A aby som nezabudla. Stále máme voľné miminka po Blanche a Blondim, ktoré sršia úžasnou energiou a čakajú na nové domovy a dobrých páničkov. Viac o nich v sekcii DROBCI NA PREDAJ.

 

21.6.2011

Tak už aj najmladšie fretočky pomaličky otvárajú očká. Už by len všade možne lozili a skúmali svet, tak Evellin má čo robiť aby ich udržala v peliešku.

 

20.06.2011

Po dlhej dobe som konečne na stránku pridala aktuálne fotečky fretočiek. Poslednej dobe je toho veľa, maximum času trávim pri ,,deťoch,, a potom mi neostáva čas na stránku. Drobci od Evellin už presedlávajú viac na mäsko ako mliečko a už pomaličky chrumkajú aj granulky. Záchodík využívajú úplne dokonale. Takže o ich čistotnosť v budúcnosti sa snáď nemusím báť.

Maličké od Blanche dnes prvý krát ochutnali mäsko a chutilo im rovnako ako aj Amirkovi, Amie a Abigail z predchádzajúceho vrhu.

V rubrike ,,Drobci na predaj,, nájdete informácie o malých fretočkách a taktiež aj ich fotky. Zvyšok z dnešného fotenia máte možnosť vidieť na stránke: https://didlley.rajce.idnes.cz/Fretocky_19.6.2011/

Ešte chcem upoznosrniť, že stále máme voľné dve krásne fretuľky z vrhu od Blanche a Blondim.

 

9.6.2011

Takže sme tu znova. Fretečky pomaličky otvárajú očká, ako prvej sa to poradilo Amie,po nej nasledoval Amirko, a Abigail sa na svet ešte asi nechce pozerať.  Amie a Amir, majú otvorené len jedno očko ale vidím, to tak, že dneska otvoria už aj to druhé. Mäsko sme prestali mlieť tak najemno. Z fretulí sa stali ,,pirane, ktorým vôbec neprekáža, aj keď majú mäsíčko len nakrájané. Fľašku už tiež nepoužívame, po tom, čo mi ju celú dohrýzli, si vravím, že nám je už zbytočná. Drobci už papajú normálne z misky. A snáď najpotešujúcejšia správa( okrem toho, že fretule rastú) je, že začínajú používať záchodík.

Už sú to neni tie maličké holé ,,červíky,,, ale začínajú to byť schopné fretule, plné života, ktoré chcú skúmať celý svet na svojich ešte neistých nožičkách.

 

Z týchto fretullí sa stáli cestovateľky. Kedže papajú každé dve hodiny, cestujú všade so mnou. Prešli sme si Považskou Bystricou, Bratislavou, Viedňou, Maďarskom, Trenčínom a všade ich obdivovali a priali im veľa šťastia a skvelých majiteľov. Tak  pevne verím, že sa im to splní.

 

 

Pridávam ešte fotky maličkých po Blanche: To nám ale krásne rastu, že? Zaujímavé je, že po matke dew a otcovi albinovi nám deturence začínajú tmavnúť :-). Jedna sa javí ako celá tmavá, druhá ma na chrbte pruh, jedna vyzerá byť úplne bledunká a tú ďalšiu si ani netrúfam odhadnúť.

 

 

Ešte pár fotečiek z kŕmenia detí od Evellin.